Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Lacey Flint: Bok 3 & 4" by Sharon Bolton ~ Book PDF Kindle ePub Free

Lacey Flint: Bok 3 & 4

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Lacey Flint: Bok 3 & 4
  • Author : Sharon Bolton
  • Release Date : January 02, 2015
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 5823 KB

Description

Sharon Boltons kriminalromaner om den modiga unga polisen Lacey Flint har hyllats sÄvÀl i Europa som i USA och har översatts till ett tiotal sprÄk. För den som redan lÀst de första tvÄ böckerna i serien, den prisbelönta första boken Nu ser du mig [2011] och LivrÀdd [2012], finns hÀr de resterande tvÄ i kvartetten: Odödlig [2013], i vilken Lacey tvingas ta hjÀlp av en liten pojke för att avslöja en seriemördare, samt En mörk och förvriden flod [2014], en mordhistoria pÄ Londonfloden Themsen. Originella och mÀsterligt berÀttade: kriminalromaner med ett grepp om lÀsaren frÄn första sidan till sista.
SHARON BOLTON, född i Lancashire i England, hör i dag till Storbritanniens mest hyllade deckarförfattare. Hon har tilldelats deckarvÀrldens stora pris CWA Gold Dagger [2010] och CWA Gold Dagger in the Libraries Award [2014], dessutom RT Magazine Best Contemporary Thriller [2014], Mary Higgins Clark Award [2010], samt franska Plume de Bronze [2014] för första delen i Larry Flint-serien Nu ser du mig.
»S. J. Bolton vet exakt hur man stegrar spĂ€nningen och berĂ€ttar en riktigt bra historia.« THE GUARDIAN
»Om hon fortsĂ€tter sĂ„ hĂ€r kommer hon snart ha miljotals dyrkande fans.« THE TIMES
»S. J. Bolton Ă€r mĂ€stare i att bygga upp skrĂ€ckstĂ€mningar, och hĂ€r svajar huvudpersonernas verklighetsuppfattning sĂ„ att man nĂ€stan tror att alla Ă€r galna. Gestaltningen Ă€r extremt bra.« LOTTA OLSSON, DN


Download Books "Lacey Flint: Bok 3 & 4" PDF ePub Kindle



Post a Comment for "(Download) "Lacey Flint: Bok 3 & 4" by Sharon Bolton ~ Book PDF Kindle ePub Free"